Ar jis pasiruošęs įsipareigoti?

Santykiams šiek tiek įsibėgėjus, po daugiau nei kelių pasimatymų, o galbūt ir savaitgalio ar atostogų kartu turbūt ne vienai kyla klausimas, ar šiam vyrui patinkate pakankamai, kad jis įsipareigotų rimtiems santykiams.

Kai vyras gali ir nori įsipareigoti, jūs akivaizdžiai matysite kelis pagrindinius požymius, jog jūs jam patinkate daugiau nei draugė ir jog jis mato savo ateitį su jumis.

Jums patinka leisti laiką su juo, jis jums suteikia daug džiaugsmo, jis liūdi kartu su jums ir jis tikrai vertina jus. Bet ar jūs abu esate draugystės, pasimatymų ar santykių pradžios stadijoje, vis tiek gali būti sunku suprasti, ar jis yra pasiruošęs rimtam įsipareigojimui.

Laimei, yra ženklų parodančių, jog jis nori rimtų santykių su jumis.


1. Jis yra atviras su jumis

Vyras yra pasiruošęs santykiams, kai jis yra atviras ir sąžiningas dėl savo jausmų bei minčių. Jis išreiškia savo jausmus jums (net jei ir ne taip romantiškai, kaip filmuose), jam nėra baisu ar nesmagu pasakyti jums, kiek daug jam reiškiate.

Daugumai vyrų apskritai nėra lengva kalbėti apie savo jausmus, tad jei jis dalinasi su jumis savo mintimis, praeities išgyvenimais, ateities tikslais, tai reiškia tik vieną - jis pasitiki jumis, jaučiasi puikiai jūsų kompanijoje bei nebijo būti pažeidžiamu, kai yra su jumis.

2. Jis randa laiko jums


Vyrai skiria laiko dalykams, įvykiams bei žmonėms, kurie jiems rūpi. Jei jis rimtai žiūri į jus, nepaisant to, koks užimtas jo grafikas būtų, jis suras laiko skambučiui ar pasimatymui.

Toks vyras vis tiek norės praleisti su tavimi laiką, net jei jis turės daug svarbių reikalų ir taip yra todėl, kad jis laiko jus savo prioritetu.

3. Jis visuomet yra “ryšyje” su jumis


Ir ne, tai nereiškia, kad jis jums skambinėja ir siunčia žinutes be sustojimo. Tai reiškia, kad jūs žinote, jog bet kada galite susisiekti su juo, jis visuomet praneš, kai nutiks kažkas svarbaus, jis prisimena jus viduryje dienos, jis kartais paskambina tiesiog išgirsti jūsų balsą.

Jis domisi jumis, jūsų veikla, jam įdomu, kaip praėjo jūsų diena, kas jus pralinksmino, kas jus nuliūdino. Jis nori būti šalia ir nori būti jūsų kasdienybės dalimi.

4. Jis laikosi pažadų


Kai jis dažnai dalina pažadus ir vėliau jų nesilaiko, tai turbūt reiškia, kad jam trūksta jausmų jums.

Vyras, kuris nori rimtų santykių, laikysis savo pažadų, nes nenorės jūsų nuvilti. Jis supranta, kaip jums svarbu pasitikėti juo.

5. Jis klausia jūsų patarimų ir nuomonės


Jis atsižvelgia į tavo patarimus, kai iškilo problema, kai dėl kažko dvejoja ar kai turi priimti svarbų sprendimą. Tai rodo, kad jis vertina tai, ką jūs jaučiate ir galvojate. 

Galbūt jis tiesiog nori sužinoti nuomonę iš merginos apskritai, bet taip pat  tokiu būdu jis gali ieškoti priežasties būti artimesniui jums. Galbūt tai dėl to, kad jis galvoja apie ilgalaikį santykį su jumis. Jei vyra nėra suinteresuotas būti su moterimi, jam mažiausiai rūpi jos nuomonė ar jos pamąstymai.

6. Jis saugo jus

Ar jis susijaudina, o gal net supyksta, kai kas nors jums pasako ar padaro ką nors netinkamo? Ar jis prašo, kad paskambintumėte jam arba parašytumėte, kai saugiai atvykote namo? Vyrai saugo tai, kas jiems rūpi.

Jei vyrui atrodo, kad esate ypatinga, jis visuomet saugos jus. Jis taip pat gali jausti pavydą, kai kitų vyrų dėmesys nukreipiamas į jus, nes gali jausti grėsmę, jog gali prarasti jus.

7. Jis nori susipažinti su jūsų šeima ir draugais


Jis nuoširdžiai klausinėja apie jūsų šeimą ir draugus ir rodo susidomėjimą jais. Apskritai vyrams nėra taip svarbu susitikti su savo antros pusės šeima ar draugais. Jie drąsiai galėtų bendrauti ir nepažinodami jūsų artimųjų. 

Tačiau jei vyras parodo susidomėjimą susipažinti su jums artimais žmonėmis, tai tikrai akivaizdus ženklas, jog jis yra pasiruošęs rimtiems santykiams.

8. Jis nori jus pristatyti savo šeimai ir draugams


Kai vaikinas nori jus pristatyti savo šeimai ir draugams, tai ženklas, kad jis nori išlaikyti ir puoselėti artimus santykius su jumis.

Jis taip pat nori, kad tu būtumėte jo artimų žmonių aplinkoje; žmonių, kuriems jis rūpi.

Kartais sunku suprasti kito žmogaus mintis, yra šimtai būdų interpretuoti kito žmogaus žodžius. Jei norite įsitikinti vyro ketinimais jūsų atžvilgiu, leiskite veiksmas kalbėti patiems už save - jei jis nori leisti laiką su jumis, jei jį domina jūsų kasdienybė, jei jis kasdien randa laiko bent kelias minutes pabendrauti su jumis, jei jis nori leisti laisvalaikį su jumis, susipažinti su jūsų šeima bei pristatyti jums savąją - abejonių beveik nelieka - šis vyras pasiruošęs jums įsipareigoti.